Jornades: La Trini fa memòria!

01.03.2018

Cicle de converses entre veïns, veïnes i entitats, per construir la memòria històrica del barri a partir del llibre “Trinitat Vella 1900-1992. Transformacions d’un barri”. De la mà dels seus autors, Amador Expósito y Anna Sánchez membres de l’Associació per a la Recerca i Divulgació de la Memòria Històrica de Trinitat Vella, es repassen temes com les arrels hisòriques i el carrer, l’espai urbà, el comerç, els edificis emblemàtics, els transports, les lluites veïnals i l’associacionisme.

postal1
postal2
postal3
postal4

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. <b>En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.</b> Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca