Diari: Un barri a cops de gent. Història de les lluites socials a Trintat Vella

09.03.2018

Un diari gràfic que repassa les principals reivindicacions i campanyes organitzades pel veïnat de Trinitat Vella entre el 1976 i el 2006 per millorar les condicions de vida del seu barri.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. <b>En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.</b> Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca