Documental: “Veïnatges forçats. La presó de dones de Trinitat Vella”

30.01.2020

Documental dirigit per Julia Montilla, tracta la història de la presó de dones de la Trinitat Vella (1963-1983) i la seva relació amb el barri. S’articula a través de la participació d’ex-preses, ex-funcionaris de la presó, activistes feministes i veïnes i veïns del barri de la Trinitat Vella. Actualment es troba en fase de post-producció.


Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca