Homenatge fotogràfic a Ignasi Catalán

28.04.2020

Al barri coneixia tothom i tothom el coneixia. Ens ha deixat l’Ignasi Catalán, un històric de les lluites veïnals la Trinitat Vella, a Nou Barris i a tot Barcelona, des dels anys 70 i fins avui. La seva perseverància, amb l’horitzó d’un barri millor entre cella i cella,  va esdevenir, de vegades, un autèntic malson pels responsables municipals. Aqui, un petit homenatge en forma de foto-biografia, amb materials gràfics recollits per l’Amador Expósito, per poder recordar-lo sempre.

 

 

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. <b>En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.</b> Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca