Memoria Popular Col·laborativa al Col·legi Santíssima Trinitat

20.07.2020

Memòria Popular Col·laborativa és un projecte educatiu de recerca i empoderament  àudio-visual que té com a objectiu principal enfortir el teixit veïnal, introduint a les escoles l’interés per les memòries del barris i els relats de la gent gran que els habita. 

Durant el curs 2019 -2020 Memòria Popular Col·laborativa s’ha començat a implementar al  Col·legi Santíssima Trinitat. Aquí teniu un vídeo resum de com funciona tot plegat i una selecció dels primers treballs realitzats per l’alumnat de 3r d’ESO.

Resum del projecte

Els treballs presentats en el curs 2019-2020 per l'alumnat de 3r d'ESO

“El transport en el temps” (Maoly, Ylenia, Sheila, Danyu)

“Nuestro barrio gracias a ellos” (Lanna, Idaira, Natalia, Paula)

“De Huesca a la Trini” (Andrea, Marta, Adriana, Jazmín)

“Educació a la Trini” (Dayana, Lybia, Heven y Yaiza)

Entitats participants

Aquest projecte ha sigut possible gràcies a les següents entitats:

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. <b>En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.</b> Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca