Veïnatges forçats: la presó de dones de Trinitat Vella

01.06.2021

Des que es va edificar la Prisión Provincial de Mujeres de Barcelona l’any 1963, Trinitat Vella ha estat un barri tancat en una presó que ocupa una quarta part de la seva superfície. El documental recull el testimoni d’algunes de les dones empresonades i les movilitzacions dels col·lectius i entitats feministes que a inicis de la Transició reclamaren l’amnistia pels delictes específics de la dona pels carrers del barri i davant de la presó. Paral·lelament indaga en el coneixement i els vincles del veïnat amb aquesta etapa del presidi. 

Fitxa tècnica

Any de producció: 2018-2020
Gènere: Documental
Durada: 29’58”
Àudio: Català i castellà
Realitzadora: Julia Montilla
Intervenen: ex-preses, veïnes i activistes 
Una iniciativa de l’Observatori de la Vida Quotidiana desenvolupada en el marc del Pla de Barris de Trinitat Vella

Amb el suport de

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. <b>En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.</b> Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca