Guanyar un barri, memòria de la cultura popular de carrer a la Trinitat vella

19.10.2023

Un homenatge gràfic a totes aquelles persones bellugadisses, artífexs de la cultura festiva i reivindicativa del barri, a través dels murals creats pel fotògraf i artista visual Joan Tomàs

Un projecte d'OVQ + Joan Tomàs
Memòria visual de la Trinitat Vella - Pla de Barris

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. <b>En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.</b> Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca