Nusos

29.02.2024

Mini-sèrie documental en versió web de 5 capítols que aborda, a través dels relats i les memòries del veïnat, la problemàtica de l’habitatge a Trinitat Vella, des dels seus orígens fins a l'actulaitat. Una de les qüestions socials més candents, ahir i avui, al barri i al conjunt de la ciutat de Barcelona.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. <b>En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.</b> Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca